Sehit Yakinlari Ve Gaziler Bir Araya Geldi

Düzce Trabzonlular Dernegi ve Emniyet Müdürlügü’nün düzenledigi etkinlikle sehit yakinlari ve gaziler kahvalti programinda bir araya geldi.

Sehit Yakinlari Ve Gaziler Bir Araya Geldi
Trabzonlular Dernegi ve Emniyet Müdürlügü ortak etkinlige imza atti. Gölyaka ilçesinde bulunan Kültürpark’ta düzenlenen piknik programinda sehit yakinlari ve gaziler bir araya geldi. Hava muhalefeti nedeniyle Kültürpark içinde bulunan alanda yapilan programa Dernek Baskani Mustafa Demirci ile yönetim Kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, müdür yardimcilari ile Düzceli sehit yakinlari ve gazilerin aileleri katildi.

Türkiye’nin vatan olarak kalmasi için canlarini hiçe sayan sehitlerin ve gazilerin ailelerine minnet duygusu ile onlara tesekkür etmek amaciyla böyle bir organizasyona imza attiklarini belirten Mustafa Demirci, “Birlik ve beraberligimiz için evladindan, esinden vazgeçen ailelerimiz bizler için kutsaldir. Onlara tesekkür etmek amaciyla bu organizasyonu düzenledik. Sag olsun emniyet müdürümüz ve polis teskilatimizda bizlere yardimci ve destek oldu. Emegi geçen, destek veren herkese tesekkür ederim. Bu vesileyle sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise uzun ömürler dilerim” dedi.

Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri ise programa katilan çocuklara Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile birlikte çesitli hediyeler ve oyuncaklar verdi.
Kaynak: İHA