Mugla'daki Kazanin Acisi Çameli'ye Düstü

Mugla’nin Ortaca ilçesi Okçular mahallesinde meydana gelen kazada Çamelili motosiklet sürücüsü ve arkasindaki yolcu yasamini yitirdi.

Mugla'daki Kazanin Acisi Çameli'ye Düstü


Kaza, Ortaca - Dalyan yolu üzerinde Okçular Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ortaca istikametinden Dalyan Mahallesine seyir halindeki Yüksel Yertürk (52) yönetimindeki 48 RL 489 motosiklet ile T. C. K. idaresindeki 48 AAZ 529 plakali otomobil çarpisti. Çarpmanin etkisi ile devrilen motosikletin sürücüsü Yüksel Yertürk ve arkasinda yolcu olarak bulunan Sabri Bagci (46) yola savruldu. Çarpmanin etkisiyle kontrolden çikan otomobil ise sarampole devrildi. Ihbar sonrasi olay yerine Jandarma ve 112 saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri motosiklet sürücüsü Yertürk ve yolcu Bagci’nin hayatini kaybettigini belirledi. Kontrolden çikarak yol kenarindaki tarlaya savrulan otomobilin sürücüsü T. C. K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan R. Ü. yarali olarak Ortaca’daki hastanelerde tedavi altina alindi.

Öte yandan; kazada hayatini kaybeden motosiklet sürücüsü Yüksel Yertürk’ün Denizli’nin Çameli ilçesine bagli Karabayir Mahallesinden ve 2 çocuk babasi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA