Ankara'da Saganagin Faturasi Agir Oldu Açiklamasi 3 Ölü, 1 Kayip
Baskentte bir haftadir yasanan saganak sonucu 3 kisi hayatini kaybederken, 1 kisiyi arama çalismalari devam ediyor.

Akyurt’ta 2 kisi daha hayatini kaybetti
Yagislarin devam ettigi Pazar günü ise Akyurt ilçesi sele teslim oldu. Saganak sonrasi olusan sel sulari Akyurt’ta iki kisinin hayatini kaybetmesine neden oldu. Ilk olarak yasanan selde mahsur kalan Muhammed Sahin (21), elektrik akimina kapilarak yasamini yitirdi. Daha sonra Akyurt’un Teberik Köyü’nde yasayan 67 yasindaki Mustafa Demirel, selden kaçarken düserek yasamini yitirdigi ögrenildi.
Okullara ara verildi
Yasanan saganak sonrasi yagislarin devam edecegi ve yeniden sele neden olabilecegi için Ankara Valisi Vasip Sahin okullara ara verildigini su ifadelerle duyurdu:
“Son meteorolojik degerlendirmelere göre yarin gün boyu yogun yagis beklendiginden ögrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karsilasmamalari için Ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda egitim-ögretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmistir.”
