Milli Yol Partisi GIK Üyesi Göçmen Kirsehir'de Konustu

Milli Yol Partisi GIK Üyesi Sevket Göçmen, Muhsin Yazicioglu’nun hayatini kaybettigi olaya iliskin görülen davayla ilgili, "Kahramanmaras’ta görülen son mahkemede de bir sürü saçmaliklar yasandi. Her mahkemede birçok oyun ile karsi karsiya kalmaktayiz” dedi.

Milli Yol Partisi GIK Üyesi Göçmen Kirsehir'de Konustu
Milli Yol Partisi ve Nizam-i Alem Ocaklari Kirsehir Subesince düzenlenen etkinlikte konusan Genel Idare Kurulu (GIK) Üyesi Sevket Göçmen, davanin toplumun kalbinde tamiri mümkün olmayan yaralar açtigini söyledi.

Cacabey Meydani’nda toplanan halka ve partililere hitap eden Göçmen, "Kahramanmaras’ta görülen son mahkemede de bir sürü saçmaliklar yasandi. Her mahkemede birçok oyun ile karsi karsiya kalmaktayiz. Bu süreç partililer olarak bizlerin ve kamuoyunun da vicdanini sorgulamaktadir. Bizlerin mahkeme süreçleri ile ilgili süpheleri de artmaktadir. Bizler, adaletten süphe duymayacagimiz, ’Bir fakirin adalet önüne çiktiginda zenginden hakkini aldigi’ bir düzen hayal ediyoruz. Tek hedefimiz, insanlarimizin adaletli bir ülkede baris içerisinde yasamalarini saglamak. Yazicioglu’nun arkadaslari da dava süreçlerinden kaninin son damlasina dek vazgeçmeyecek" dedi.

Kaynak: İHA