Çanakkale'de Bosanma Asamasindaki Karisini Kaçirdigi Iddia Edilen Muhtar Tutuklandi

Çanakkale’nin Çan ilçesine bagli Serbetli köyünde karisini silah zoruyla kaçirdigi iddia edilen köy muhtari Ilker Mustafa Kuloglu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale'de Bosanma Asamasindaki Karisini Kaçirdigi Iddia Edilen Muhtar Tutuklandi
Çanakkale’nin Çan ilçesine Serbetli köyü muhtari Ilker Mustafa Kuloglu ile bosanma asamasinda oldugu esi Ilknur Kuloglu en son 8 Haziran saat 01.30 siralarinda Çan ilçe merkezindeki evlerinden çikarken görüldü.

Daha sonrasinda ikiliden bir daha haber alinamamasi üzerine yakinlari tarafindan durum 112 hattina bildirildi.

8 Haziran sabah saat 08.00’den itibaren baslayan muhtar ve esini arama çalismalari baslatilmisti. Çan Ilçe Jandarma Komutanligi ile JASAT ekipleri tarafindan araliksiz devam eden arama çalismalari sonucunda kayip olan Ilknur Kuloglu Serbetli köyünde bir evde sag olarak bulundu. Muhtar Kuloglu, evdeki av tüfegini de alarak kaçmasinin ardindan dün Çan Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne giderek teslim oldu. Muhtar Ilker Mustafa Kuloglu, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Savci tarafindan, darp, kasten yaralama, ese karsi cinsel istismar ve kisiyi hürriyetinden yoksun kilma suçlamalariyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen Muhtar Kuloglu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA