Bafra'da Genis Çapli Huzur Uygulamasi Yapildi

Samsun’un Bafra ilçesinde huzur ve güven ortaminin devami için polis ekiplerince genis kapsamli asayis uygulamasi yapildi.

Bafra'da Genis Çapli Huzur Uygulamasi Yapildi
Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü koordinesinde, Asayis Sube Müdürlügü ve KOM Sube Müdürlügü ekiplerinin yagmur altinda yaptigi uygulamada her yer didik didik arandi. Narkotik madde ticareti ve kullaniminin yogun olabilecegi degerlendirilen riskli bölgelerdeki umuma açik yerlerde, mahalle, sokak, park ve metruk binalarda süpheli görülen sahislar üzerinde es zamanli ve genis kapsamli olarak yapilan uygulamada, toplam bin 354 sahis, 26 umuma açik eglence yeri, 312 araç, 23 park ve bahçe, 12 metruk bina kontrol edildi. 2 adet ruhsatsiz tabanca, 13 adet tabanca fisegi, 3 adet amaç disi biçak, 2 paket halinde 1,76 gram metamfetamin maddesi, 2,20 gram esrar maddesi, 1 adet esrar ögütücü,3 adet uyusturucu madde kullanim aparati, 1 adet kumar oynatma makinasi ele geçirilerken, 3 isyerine idari yaptirim tutanagi düzenlendi.

Trafik kuralina uymayan sürücülere de 9 bin 23 TL para cezasi kesildi. Bafra Ilçe Emniyet Müdürlügüne gelen Il Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Kaymakam Cevdet Ertürkmen, yapilan uygulama hakkinda bilgi aldi.

Sehrin huzur ve güven ortaminin devami için uygulamalarin devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA