Havai Fisek Ve Lazer Isik Gösterisi Geceyi Gündüze Çevirdi

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde 56’nci Uluslararasi Kiraz Festivalinde gece saatlerinde düzenlenen havai fisek ve lazer isik gösterisi Çin’in görkemli yilbasi kutlamalarini andirdi.

Havai Fisek Ve Lazer Isik Gösterisi Geceyi Gündüze Çevirdi
Süleymanpasa Belediyesi tarafindan düzenlenen 56. Uluslararasi Kiraz Festivali etkinlikleri tüm hiziyla devam ediyor. Gündüz baslayan etkinlikler gece yarilarina kadar devam etti. Kentte yapilan kortej yürüyüsünün ardindan binlerce vatandas, sahil alana akin etti. Vatandaslarin sahil alani doldurmasiyla ‘Igne atsan yere düsmez’ deyimini akillar getirdi. Aksam saatlerinde sahil alandaki konser sonrasinda denizde bulunan bir teknede havai fisek ve lazer isik gösterisi düzenlendi.

Geceyi gündüze çevirdi

Br teknede bir anda çok sayida havai fisegin gökyüzüne birakilmasi esliginde yansitilan lazer isik gösterisi görsel sova dönüsürken, gecenin zifiri karanligi adeta gündüze dönüstü. Marmara Denizinin kiyisindaki Süleymanpasa ilçesinde düzenlenen havai fisekle lazer isiklui sov gösterisi, görkemli yilbasi kutlamalari ile bilinden Çin ülkesini andirdi. O sirada sahil alanda bulunan binlerce vatandas büyük bir cosku ile havai fisek gösterisini izledi. Görkemli havai fisek gösterisi yaklasik 15 dakika sürdü. Havai fisek gösterisi drone ile havandan da görüntülendi.
Kaynak: İHA