Bahçelievler'de Ticari Taksi Alev Alev Yandi

Bahçelievler’de içinde yolcu bulunan ticari taksi seyir halindeyken motor kismindan alev alarak yanmaya basladi. Sürücü araci durdurup yolcuyla birlikte kendisini kurtarirken, alevlere teslim olan taksi kullanilamaz hale geldi.

Bahçelievler'de Ticari Taksi Alev Alev Yandi
Yangin, aksam saatlerinde Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvari üzerinde seyir halinde bulunan ticari takside çikti. Iddiaya göre, Engin Güzel’in kullandigi ticari taksi, içindeki yolcuyla seyir halindeyken motor kismindan tutusarak yanmaya basladi.

Aracin motor kismindan dumanlarin çiktigini gören Engin Güzel, araci durdurup kendisini ve yolcuyu asagiya indirdi. Motor kismindaki yangin kisa sürede büyüyerek aracin tamamini kaplarken, vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalisma baslatti. Kisa sürede söndürülen yanginda ölen ya da yaralanan olmazken, ticari taksi kullanilamaz hale geldi.

Yangin anini anlatan taksi soförü Engin Güzel, “Araba birdenbire yanmaya basladi.

Seyir halindeydim daha sonra durdum. Baktim motor yaniyor. Müdahale edemedik. Su attik ama kurtaramadik. Yolcu vardi indi gitti” dedi.

Kaynak: İHA