Yangin Faciasina Iliskin Vali Çiçek'ten Açiklama Açiklamasi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Bolvadin ilçesindeki çarsida meydana gelen yangin faciasinda 8’i tescilli yapi olmak üzere 20 is yerinin zarar gördügünü kaydetti.

Yangin Faciasina Iliskin Vali Çiçek'ten Açiklama Açiklamasi
Vali Çiçek, Bolvadin ilçesinde sabaha karsi meydana gelen ve 20 is yerinin zarar gördügü yangin bölgesinde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek’e incelemelerinde Kaymakam Taner Bolat ve Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan eslik etti. Incelemeleri esnasinda yetkililerden bilgi alan Vali Çiçek, ardindan yaptigi bir açiklama yaparak faciaya iliskin önemli bilgiler verdi. Yanginda 8’i tescilli yapi olmak üzere 20 is yerinin zarar gördügünü ifade eden Vali Çiçek, “Yangin sabah erken saatlerde basladi.

Yangin ilk belirlemelere göre kasap dükkaninin elektrik tesisatindan çikmis. Yapilan tamamen ahsap olmasindan dolayi yangin kisa sürede yayilmis. Arkadaslarimiz kisa sürede müdahale etmis. Sevindirici olan can kaybinin olmamasi. Erken müdahale yanginin diger is yerlerine siçramasini önledi. Bu olay Bolvadin’de yasadigimiz ikinci büyük korkuydu. En kisa sürede bölgedeki enkazi kaldiracagiz, kimsenin magdur olmamasi için devletimiz gerekeni yapacaktir. AFAD gerekli tutanaklari tuttu” dedi.

Kaynak: İHA