Refahiye'de 'Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik' Uygulamasi Yapildi

Erzincan’in Refahiye ilçesinde kaymakam ve belediye baskaninin katilimiyla "Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik" uygulamasi yapildi.

Refahiye'de 'Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik' Uygulamasi Yapildi
"7-13 Mayis Trafik Haftasi" etkinlikleri çerçevesinde "Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik" uygulamasi yapildi. Uygulamaya katilan Refahiye Kaymakami Eyüp Kaykaç ile Belediye Baskani Çakmak Paçaci, yaya ve sürücülere brosür dagitarak, kurallar konusunda bilgilendirdi.

"Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik" mottosunun etkin olarak kullanilmasi ve tanitilmasi amaciyla ülke genelinde vali, kaymakam ve kolluk amirlerinin katilimiyla il/ilçede belirlenen noktada vatandaslara kampanya hakkinda bilgilendirmeler yapildi.

Refahiye Huzurevi Kavsaginda yapilan uygulamada Kaymakam Eyüp Kaykaç, Belediye Baskani Çakmak Paçaci, Ilçe Emniyet Müdürü Fatih Turan, Ilçe Jandarma Komutani Onur Hane, Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amiri Mehmet Çakar, Bölge Trafik Denetleme Istasyon Bürolar Amiri Halil Kemal, polis ve jandarma personeli katildi.

Belediye Baskani Çakmak Paçaci, yaya ve sürücülere brosür dagitarak, kurallar konusunda bilgi verdi. Trafik ekiplerince araçlar durdurularak yayalarin yolun karsisina güvenli geçisleri saglandi.
Kaynak: İHA