Isçileri Tasiyan Servis Araci Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 7 Yarali

Esenyurt’ta kontrolsüz bir sekilde kavsaga giren biri servis, iki araç kafa kafaya çarpisti. Olayda 7 kisi yaralanirken kaza ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Isçileri Tasiyan Servis Araci Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 7 Yarali
Olay, saat 08.15 siralarinda Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, viraja hizli bir sekilde giren Ilhan G. kontrolündeki 34 LPG 731 plakali servis araci ile 34 HS 3045 plakali hafif ticari araç kafa kafaya çarpisti. Agir hasar alan araçlarin içinde bulunan 7 kisi yaralanirken olayi gören çevredeki vatandaslar, durumu saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ilk müdahalenin ardindan yaralilari hastaneye kaldirirken vatandaslarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Yasanan kaza ani çevredeki bir güvenlik kamerasiyla saniye saniye kaydedildi.

Olayda isçileri yaralanan Adnan Demirel kaza hakkinda konusarak, “Aldigimiz bilgilere göre, aracin çok süratli geldigi söyleniyor. Servis aracini fark etmis ancak çok süratli oldugu için duramamis ve neye ugradigini sasirmis. Yaralilarimiz var ve su an onlarin tedavileri sürüyor. Daha sonra gelismeleri kontrol edecegiz. Araçlarin ikisinin de agir hasar aldigini düsünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA