Anneler Günü'nde Annelere Çok Özel Hediye

Talas Belediyesi tarafindan Anneler Günü’nde annelere Talas’in endemik literatüründeki ‘çok yillik’ 30 bin çiçek hediye edildi.

Anneler Günü'nde Annelere Çok Özel Hediye
Çok özel gün için çok özel olarak hazirlanan otantik karanfil, çesme papatyasi, mavi papatya, beyaz ay papatyasi, saray nanesi, bodur hüsnü yusuf, boylu hüsnü yusuf, gaura, kiz gözü, hasekiküpesi ve top kadife çiçeklerin dagitimi Talas’ta Osmanli Kültür Evi, Mevlana Mahallesi meydani Seffaf Oda yani, Ali Dagi 360 Kafe ile Yenidogan Muhtarligi önünde gerçeklesti. Osmanli Kültür Evi’ndeki programa katilan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, burada genç yasli, kadin erkek herkese üçlü setten olusan çiçek hediye etti.

“TALAS ÇIÇEK AÇSIN, HERKES MUTLU OLSUN”

Annelerin tek tek Anneler Günü’nü tebrik eden Baskan Yalçin, “Talasimizin dört ayri noktasinda 3’erli saksilar halinde 30 bin çiçegi birlikte dagitiyoruz. Bunlar 10 yil süreyle kendini yenileyecek çiçekler. Talas çiçek açsin, herkes mutlu olsun. Hem Anneler Günü hem bahar bayrami kutlu olsun.” diye konustu.

Çiçekleri alan kadinlar da duyduklari memnuniyeti belirterek, "Çok ince bir davranis, sag olsun Baskanimiz Mustafa Yalçin bu tür özel günlerde hep farkli islere imza atiyor. Kendisine çok tesekkür ediyoruz" diye düsüncelerini dile getirerek Baskan Yalçin’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA