Mardinli Ögretmenden Köydeki Annelere Çiçek Ve Hediye

Mardin’de görevli beden egitimi ögretmeni Diyaz Özsoy, Anneler Günü’nde köylerde yalniz yasayan ve hayatinda hiç hediye almamis annelere hediye ve çiçek dagitti.

Mardinli Ögretmenden Köydeki Annelere Çiçek Ve Hediye
Mardin’de Sehit Polis Vedat Kaya Ortaokulu’nda görev yapan beden egitimi ögretmeni Diyaz Özsoy, köy ve kirsal bölgelerde yalniz yasayan ve hayatinda hiç hediye almamis annelere 8 Mayis Anneler Günü’nde hediye ve çiçek dagitti.

Özsoy’un öncülük ettigi etkinlik çerçevesinde Nusaybin merkezde, kirsal Dara, Yukari Aydinli, Konakli ve Yardere bölgelerinde 200’e yakin anneye çiçek ve hediye dagitildi.

Dünyanin güzellesmesi için anneye ihtiyaç oldugunu söyleyen ögretmen Özsoy, "En degerli varliklarimizin basinda annelerimiz var. Bu özel ve anlamli günde hiçbir annemiz unutulmamali. Onlarin hak ettigi degeri bir günde bir çiçek ve hediye ile veremeyiz, biliyorum. En azindan onlarin anlam kattigi bu günde, bizler için yaptigi sayisiz fedakarliklara karsi bizler de küçük de olsa bir sey yapmak istedik. Anneme ve yalniz yasayan annelere hediyelerini verdik. Dünyanin güzellesmesi için anneye, kadina ve çocuga ihtiyaç var. Anne mutluysa çocuk da mutludur. Çocuklar annelerinin yansimasi olabiliyor. Her zaman yanimda oldugu ve bana ilk örnek oldugu için ben de anneme tesekkür ediyorum. Annemin ve bütün annenlerin Anneler Gününü kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA