Feci Kazada Agir Yaralanan Genç Kurtarilamadi

Aydin-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasinda agir yaralanan genç tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Feci Kazada Agir Yaralanan Genç Kurtarilamadi
Aydin-Denizli Karayolu Kösk ilçesi Ovaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasinda 1’i agir 7 kisi yaralandi. Ortalik adeta savas alanina dönerken 38 UF 345 plakali otomobil ikiye ayrildi. Ikiye ayrilan otomobilin sürücüsü Erhan Günel ise kazada agir yaralandi. Kisa sürede bölgeye gelen saglik ekipleri ilk müdahalenin ardindan agir yarali olan genci, ambulansla hastaneye kaldirdi. Günel, kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken yasam savasini kaybeden gencin yakinlari, ölüm haberi üzerine yasa boguldu. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Aydin-Denizli Karayolu Kösk ilçesi Ovaköy mevkiinde E.G. idaresindeki 38 UF 345 plakali otomobil, kontrolden çikarak karsi seride uçmus, A.Ç. idaresindeki 20 ASR 88 plakali otomobil ve C.Y. idaresindeki 20 ALY 15 plakali otomobil ile çarpismisti. Çarpmanin etkisi ile 38 UF 345 plakali otomobil ikiye bölünürken, 20 ASR 88 plakali otomobil ise yoldan çikarak tarlaya uçmustu. Ikiye bölünen aracin sürücüsü E.G., 20 ASR 88 plakali otomobil içerisindeki A.Ç., N.Ç., S.Ç., S.Ç. ile 20 ALY 15 plakali otomobil içerisindeki C.Y. ve E.Y. yaralanmisti.
Kaynak: İHA