Baskan Pekmezci 'Anneler Gününde' Sehit Annelerini Unutmadi

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, ‘Anneler Günü’ dolayisiyla sehit annelerine ziyarette bulundu.

Baskan Pekmezci 'Anneler Gününde' Sehit Annelerini Unutmadi
Sehit annelerinin anneler gününü kutlayan Baskan Pekmezci onlara günün anisina çiçek takdiminde bulundu.

Duygu dolu anlarin yasandigi ziyaretler sonrasi açiklamalarda bulunan Baskanimiz Pekmezci, "Bugün anneler günü bu anlamli günde tüm evlatlar annelerine ziyarete kosuyorlar. Ama anneler gününü her zaman buruk geçiren annelerimiz var. Onlar hayatlarinin baharinda olan gencecik yaslarinda, cigerpareleri evlatlarini bu kutsal vatan topraklari ugruna topraga veren sehit annelerimiz. Belki evlatlarinin ziyaretinin yerini tutmaz ama bizde sehit annelerimizi bu güzel ve anlamli günde ziyaret ettik. Ben bir kez daha basta sehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandi.

Baskan Hükmü Pekmezci, sehit anneleri Nevriye Taskesen, Songül Saka, Cemafer Kaya, Fatma Güler ve Havva Kostik’e ziyarette bulundu.

Öte yandan Baskan Pekmezci, ‘Anneler Günü’ dolayisiyla yayimladigi kutlama mesajinda da su ifadelere yer verdi:

“Hepimiz için sefkat yuvasi ve güvenli bir liman olan annelerimiz, ’Cennetin annelerin ayaklarinin altinda olduguna’ inanan bizler için bas tacidir. Annelerimiz gelecek nesillerin yetistirilmesinde en büyük sorumlulugu üstlenen, fedakârligin ve sinirsiz sevginin timsali, en kiymetli siginagimiz, ilk ögretmenimizdir.

Annelik fedakârligin vücut bulmus hali, sevgi nisanesi, en iyi niyet, en görkemli insani ve manevi degerdir. Anne ömür boyu bas taci edilecek kisidir. Onlari kirmayalim, incitmeyelim, üzmeyelim. Çünkü haklarini ödememizin belki de imkânsiz oldugu yüksek kiymet tabii ki annedir.

Bu duygu ve düsüncelerle; fedakârlik ve sabirla dünyanin en yüce görevlerinden birini hiçbir karsilik beklemeden yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize saygi ve selamlarimi sunuyorum.”
Kaynak: İHA