Ögrenciler 'E-Twinning' Projesi Ile Endemik Bitkileri Taniyor

Giresun’da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, ‘e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri taniyarak, yetistirmeye yönelik beceri kazanmaya devam ediyor.

Ögrenciler 'E-Twinning' Projesi Ile Endemik Bitkileri Taniyor
Giresun Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, e Twinning projesi içerisinde yasadiklari çevrenin dogal kosullarinda ve diger bölgelerde yetisen endemik bitki türlerini tanimayi ve yetistirmeyi konu aldi.

Proje dahilinde birçok etkinliklerinde gerçeklestirilecegi belirten Müdürü Zekeriya Karakayali, “Bu proje ile ögrencilere doga sevgisi, çevre bilinci farkindaligi kazandirmayi, yesil alanlarin çogaltilmasinin ve ayni zamanda endemik bitkilerin tanitilmasi ile yetistirilmesi için tasidigi hayati önemi de kavratmayi hedefledik. Projemizi Kartepe Ertugrulgazi Anadolu Lisesi , Finike Eroglu Nuri Anadolu Imam Hatip Lisesi, Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Seyit Fehim Arvasi Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, Agri Dagi Anadolu Lisesi, Özel Aliaga Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ile beraber yürütüyoruz. Proje dahilinde çesitli etkinlikler olusturan ögrenciler, yasadiklari çevrenin dogal kosullarinda ve diger bölgelerde yetisen endemik bitki türlerini taniyarak, onlarin yasam alanlarini nasil koruyacaklarina iliskin beceriler kazanmaktadir” dedi.

Kaynak: İHA