Monna Rosa Suluboya Sergisi Üsküdar'da Sanatseverlere Kapilarini Açti

Sanatçi Hatice Kahraman ve Atölye Tezhip Grubu’nun eserlerinden olusan, doganin yeniden uyanisini simgeleyen ilkbaharin güzelliklerinin tablolar üzerinden yansitildigi ‘Monna Rosa Suluboya Sergisi’ Üsküdar’da sanatseverlere kapilarini açti. Serginin açilisina Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen de katildi.

Monna Rosa Suluboya Sergisi Üsküdar'da Sanatseverlere Kapilarini Açti
Üsküdar Belediyesi ev sahipliginde sanatçi Hatice Kahraman ve Atölye Tezhip Grubu’nun eserlerinden olusan Monna Rosa Suluboya Sergisi açilisi dün gerçeklestirildi.

Agaçlarin yeniden filizlenen dallarinin ve taç yapraklariyla bahçeleri süsleyen rengarenk güllerin resmedildigi eserlerden olusan serginin açilisina, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen de katildi.

Açilista sanatçi Hatice Kahraman, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’e tablo hediye etti. Kurdele kesimi ile açilisi gerçeklesen sergi, Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde 22 Mayis tarihine kadar ziyaretçilerini agirlayacak.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, "Bugün çok özel bir sergi açiyoruz. Bizim çok sevdigimiz Hatice Kahraman genç ve basarili bir insan. Çok güzel eserler yapiyor kendisi. Bu defa 20 ayri ögrencisi ile birbirinden güzel, çok kiymetli, çok degerli, çok estetik ve çok zarif bir sergi organize ettiler. Çok kiymetli bir yazarimiz sairimiz edebiyatçimiz merhum Sezai Karakoç’un meshur siiri Monna Rosa‘nin adini verdigi suluboya resim sergisi fevkalade mükemmel bir sergi. Basta Hatice Hanim olmak üzere tüm ögrencilerini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA