Bozüyük'te Yayalara Uygulamali Egitim Ve Bilgilendirme

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Karayollari Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde polis ve jandarma ekipleri tarafindan sürücülere brosür dagitilirken yayalara uygulamali egitim ve bilgilendirmede bulunuldu.

Bozüyük'te Yayalara Uygulamali Egitim Ve Bilgilendirme
Bozüyük Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ile Ilçe jandarma Komutanligina bagli trafik ekipleri tarafindan ortaklasa düzenlenen etkinlikte, araçlarda emniyet kemeri takilmasi, yaya geçis yerlerinde uyulmasi gereken kurallar, yaslilar ve engellilerin geçis yerlerinden geçerken vatandaslara duyarli davranilmasi ve sürücülerin saygi göstermeleri istendi. Etkinlikler uygulamali olarak gerçeklestirilirken sürücülere de brosür dagitilarak emniyet kemerinin önemi ve uyulmasi gereken kurallar hakkinda ekiplerce hatirlatmalarda bulunuldu.

Etkinlige, Bozüyük Kaymakam vekili Ferhat Altay, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Serkan Aktay ve Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir de katildi.

Kaymakam vekili Altay tarafindan sürücüler bilgilendirilerek hayirli yolculuklar dilendi. Uygulamada görev alan ekiplere de kolayliklar dileyen Kaymakam Altay, çalismalarinda basarilar dileyerek uygulama noktasindan ayrildi.
Kaynak: İHA