Birçok Ülkeye Gidiyor, Aldiklarini Ani Olarak Sergiliyor

Sivasli is adami yaptigi yurt disi seyahatlerinden aldigi biblolari çalisma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor. Sivas’ta 40 çalisani bulunan bir medikal firmasinin sahibi olan Mehmet Gürbüzer ilginç çalisma ofisi ile dikkat çekiyor. Birçok sehir, kita ve ülkeye seyahat düzenleyen Gürbüzer, bu seyahatleri sirasinda aldigi biblolari çalisma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor. Gürbüzer çalisma ofisini koleksiyon sergiledigi yerden çok anilarini biriktigi yer olarak görüyor. Ofisini ziyaret edenlerin ilgisini çekiyor.

Birçok Ülkeye Gidiyor, Aldiklarini Ani Olarak Sergiliyor


“Odami güzellestiriyorum"

Gürbüzer, Özellikle uzak dogu seyahatlerini çok sevdigini belirterek, “Özellikle yurt disi seyahatlerim çok fazla oldu. Yurt disi seyahatlerimde bir seyler alirken, bir baktim koleksiyona dönüsü verdi. Insanlarin hosuna gittigini gördü. Çok fazla yurt disi seyahatlerim oluyor. Özellikle uzak doguyu çok seviyorum, uzak dogudan, Avrupa’dan ve birçok ülkeden bir seyler alip getirdim. Dolaysiyla böyle bir sey olustu ve bende bunlari düzenli bir sekilde sergilemeye çalisiyorum, odami güzellestiriyorum. Bir amaçtan çok, kendi kendine olusan koleksiyon gibi oldu. Hepsinin benim için önemi söyle; her gittigim yerden birer ani özelligi var. Hangi ülkeye gitmisim, Kamboçya’ya gitmisim, Endonezya’ya gitmisim, Çin’e gitmisim, Filipinlere gitmisim buralardan bir seyler aldim. Tabii bunlari aldigim için oralarin hatiralari oldu. Simdi her baktigim yerde her baktigim objede gittigim yerleri hatirliyorum. Bu da güzel bir sey, hosuma gidiyor. Koleksiyon yapmaktan daha çok anilarimi bir arada biriktirdim diyebilirim” dedi.



“Kisiligimin odama yansimasi”

Kendisini ziyaret eden kisilerin ofisini çok begendigini belirten Gürbüzer, “Çevremdeki insanlarda benim renkli bir kisiligim oldugunu söylerler. Odamin da böyle renkli olmasi, kisiligimin odama yansimasi olarak düsünülebilir. Çalisanlarin da içinin açilacagi isil isil bir ofis, Dolaysiyla çalisan insanlar, güzel bir ortamda çalistiklarinda onlarin veriminin artacagini düsünüyorum. Benim kendi veririm de artiyor. Odama geldigim zaman, mutlu oluyorum insanlar gördükleri zaman begeniyorlar. Dolayisiyla bir taraftan gittigim yerlerin anilarini toplamak, onlari animsamak diger taraftan güzel görüntülerin oldugu bir ofiste çalismak iyi bir sey “ diye konustu.

Kaynak: İHA