Yoldan Çikan Otomobil Takla Atti

Karabük’te meydana gelen iki ayri trafik kazasinda 7 kisi yaralanirken, takla atan otomobilin sürücüsünün 2.80 promil alkollü oldugun tespit edildi.

Yoldan Çikan Otomobil Takla Atti
Karabük - Eskipazar karayolunda OSB kavsaginda medyana gelen kazada yoldan çikan otomobil takla atti. Karabük istikametine seyreden Y.T idaresindeki 34 DT 0006 plakali otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yoldan çikti. Takla atarak karsi seride geçen otomobil istinat duvarina çarptiktan sonra durdu. Kazada 2.80 promil alkollü oldugu tespit edilen sürücü Y.T ile yaninda bulunan 2 yolcu yaralandi. Yaralilar ihbar üzerine gelen ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Safranbolu ilçesinde meydana gelen bir baska kazada ise trafik isiklarinda iki otomobil çarpisti. Safranbolu’dan Karabük istikametine giden Okan O. yönetimindeki 67 AE 078 plakali otomobil, Emek kavsaginda isiklarda bekleyen Zeki Bilal D’nin kullandigi 06 BKJ 121 plakali otomobile çarpti. Kazada otomobil sürücüleri ile Hakan Ö. ve Efkan Ç. yaralandi. Yaralilar ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.
Kaynak: İHA