Türkiye'ye Yapilan Saldirilari Anlatan Tabloyu Cumhurbaskani Erdogan'a Hediye Edecek

KARAMAN – Karaman’in Kazimkarabekir ilçesinde bir hurdaci, Türkiye’ye karsi yapilan saldirilari anlatan ahsap oyma tabloyu Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a hediye edecek.

Türkiye'ye Yapilan Saldirilari Anlatan Tabloyu Cumhurbaskani Erdogan'a Hediye Edecek
Ilçede hurdacilik isiyle ugrasan Halit Ordu, bir arkadasi ile birlikte ahsap oymadan yaptiklari tabloyu paylastigi sosyal medya hesabinda çok sayida begeni almasi durumunda 2023 seçimleri öncesi Cumhurbaskani Erdogan’a hediye edecegini belirtti.

Ordu, tablonun ortasindaki Türkiye haritasinda alti yildiz bulundugunu söyleyerek, “Her zaman Cumhurbaskanimizin söyledigi gibi dünyanin 5’ten büyük oldugunu animsattik. Milletimizin 15 Temmuz’da darbe girisimine nasil dur dedigini ifade ettik. FETÖ mensuplarinin darbe girisiminden sonra üzerinden çikan 1 ABD dolari ile petrol savaslari ve Avrupa Birligi’ni gösteren simgeler koyduk” dedi.



“Tabloda 15 Temmuz basta olmak üzere ülkemize karsi yapilan oyun ve saldirilari gösteren simgeler bulunuyor"

Kazimkarabekir ilçesinde hurdacilik yapan Halit Ordu, "Cumhurbaskanimizi ölümüne seviyoruz. Bu tabloda 15 Temmuz basta olmak üzere ülkemize karsi yapilan oyun ve saldirilari gösteren simgeler bulunuyor. Bir arkadasimla birlikte aylarca emek vererek yaptigimiz bu tabloyu sosyal medya üzerinden paylasima koyduk ve çok sayida begeni almasini bekliyoruz. Eger bekledigimiz begeniyi alirsa ahsap oymadan yaptigimiz bu özel tabloyu Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a hediye edecegim. Sosyal medyada paylastigimiz tabloyu simdiden binlerce kisi begendi ve begenmeye de devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA