Samsun'un 2022 Yol Hedefi 1200 Km

Samsun Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi bu yil içerisinde planlanan 1200 kilometre yol yapacak. Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi, baharla birlikte yol yapim faaliyetlerini hizlandirdi. 2021 yilinda 1140 kilometre yol yatirimi ile yili hedeflerinin çok üstünde kapatan Büyüksehir Belediyesi, bu yil içerisinde de yaklasik 1200 kilometre yol çalismasi yapacak.

Samsun'un 2022 Yol Hedefi 1200 Km


Gündüz-gece demeden çalistik

Kendi ekip ve ekipmanlariyla sürdürdügü yol çalismalarinda hedefin çok üstünde bir yatirim gerçeklestirdiklerini söyleyen Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Göreve geldigimiz günden bugüne kadar toplam 2 bin 814 kilometre yol yaptik. Samsun’umuzun her kösesine, her noktasina hizmet için çiktigimiz bu yolda yeni bir sürece giriyoruz. 17 ilçemizde ve kent merkezimizde 3 yillik süreçte gerçeklestirdigimiz yol yapim, bakim ve onarim çalismalariyla bildiginiz üzere rekor seviyelere ulasmistik. 2022 yilinda da ayni hedefle çalisiyoruz. Her caddemize, her grup yolumuza ulastik. Vatandasimiza daha sürdürülebilir ve gelecege hizmet edecek eserler birakmak için gündüz-gece demeden çalisiyoruz. Bu yil için hedefimiz yaklasik bin 200 kilometre yol olacak. Insallah rabbim, daha önce de oldugu gibi koydugumuz hedeflerin üzerine çikmayi nasip etsin” dedi.



Samsun’un çalismalari referans oluyor

Samsunlularin istedikleri noktaya daha kolay ulasabilmeleri ve modern yollarda güvenli bir sekilde seyahat etmeleri için görev basinda olduklarini da belirten Baskan Demir, “Bugün 17 ilçenin her noktasinda bir yol yapimi gerçeklestirilmis durumda. 452 aracimiz ve 755 personelimiz ile sürekli daha iyisini basarmak için çalisiyoruz. Bugün geldigimiz noktada yol yapim çalismalari ile diger belediyelere örnek olan, çalismalari referans gösterilen bir belediyeyiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA