Binali Yildirim Ve Ailesi Tarafindan Yaptirilan Camii Ve Külliyenin Temel Atma Töreni Kar Yagisi Altinda Gerçeklesti

Erzincan’in Refahiye ilçesinde AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, esi Semiha, ogullari Erkam ve Bülent Yildirim ile kizi Büsra Köylübay tarafindan yaptirilan camii ve külliyenin temel atma töreni ile 2. Etap TOKI konutlarinin anahtar teslim töreni sulu kar yagisi ve soguk hava altinda gerçeklesti.

Binali Yildirim Ve Ailesi Tarafindan Yaptirilan Camii Ve Külliyenin Temel Atma Töreni Kar Yagisi Altinda Gerçeklesti
Program öncesinde Refahiye ilçe merkezinde kurulan platformun önünde vatandaslar toplandi. Binali Yildirim’in alana gelmesiyle birlikte program basladi.

Sulu kar yagisi ve havanin da soguk olmasi dolayisiyla konusmalar kisa tutularak program hizlandirildi.

Refahiye Belediye Baskani Çakmak Paçaci ve kent protokolünün selamlama hitaplarinin ardindan Binali Yildirim’in kizi Büsra Köylübay kürsüde bir konusma yapti.

Daha sonra AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim temel atma töreni ile 2. Etap TOKI konutlarinin anahtar teslimine iliskin konusmasinin ardindan Refahiyelilere ilçede yapilmasi planlanan projelerle ilgili müjdeler verdi.

Program, camii ve külliyenin temel atma töreni ile 2. Etap TOKI konutlarinin anahtar teslimiyle son buldu.

Programa, Binali Yildirim’in yani sira esi Semiha, ogullari Erkam ve Bülent Yildirim ile kizi Büsra Köylübay, kent protokolü ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA