Bayramlasmak Için Toplanan AK Partiler Sehitligi Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci tarafindan tarafindan düzenlenen teskilat bayramlasmasi büyük bir cosku ile gerçeklesti

Bayramlasmak Için Toplanan AK Partiler Sehitligi Ziyaret Etti
Pandemi nedeniyle son iki yildir birlikte yapilamayan bayramlasmaya katilim yüksek oldu. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügünde yapilan bayramlasma programina AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Kadin Kollari MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel Durmus, Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Ilçe Baskani ve yönetimi, Il Kadin Kollari Baskani ve yönetimi, Il Gençlik Kollari Baskani ve yönetimi, Il Belediye Meclis Üyeleri, Il Genel Meclisi Baskani ve üyeleri, Ilçe ana kademe, kadin kollari ve gençlik kollari teskilatlari, Ilçe belediye baskanlari ve çok sayida partili katildi.

Bayramlasma programina olan yogun ilgiye duydugu memnuniyeti ifade eden Il Baskani Yusuf Ahlatci; "Bizim partimiz 2001 yilinda Sayin Cumhurbaskanimizin ‘Yeter, söz de karar da milletindir’ düsturuyla, haykirisiyla ortaya çikmis, diger siyasi partilerden farkli bir dava hareketidir. Iste milletin içinden, milletin ihtiyaçlarindan dogan bizim davamiz 20 yildir milletimizin destegiyle, ferasetiyle, sahiplenmesiyle hep iktidar olarak bugünlere kadar ulasti. O ilk günkü askla yola devam eden teskilatlarimiz, Cumhurbaskanimizin da ifade ettigi gibi vatandasimizla, milletimizle, hemserilerimizle, kapi kapi, hane hane gezerek hemhal oldu, hasbihal oldu. Bizler de Ramazan ayi boyunca yogun bir saha çalismasi yaptik. Il ve Ilçe teskilatlarimiz yogun bir mesai harcadik. Gördük ki teskilatimiz dipdiri, gördük ki halkimizin umudu hala Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan. Hala Ak Parti ve yol arkadaslaridir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için hep birlikte ayni istikamette yürümeye, durmadan çalismaya devam edecegiz Rabbim birligimizi, beraberligimizi ve kardesligimizi daim etsin insallah. Bu vesile ile tüm Teskilat mensuplarimizin ve Çorumlu hemserilerimizin bayramini tebrik ediyor, Rabbim hep birlikte nice Ramazanlara, nice bayramlara kavusmayi nasip etsin” dedi.

Bayramlasma programinin ardindan AK partililer Çorum sehitligini ziyaret ettiler. Ziyaret sonrasi basin mensuplarina bir açiklama yapan AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, "Vatanseverlikleriyle övündügümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldigimiz gazilerimiz ve sehitlik mertebesine ulasmis tüm vatan evlatlarina karsi yapilacak en anlamli tesekkür, onlarin bizlere emaneti olan bu cennet vatani korumak, milli birlik ve beraberligimizden taviz vermeden sahip çikmak ve güçlü Türkiye yolunda emin adimlarla ilerlemektir. Ülkemizin bagimsizligi, vataninin bölünmez bütünlügü, milli birlik ve beraberligimizin korunmasi ugruna gögsünü siper etmis ve bunun nisanini gururla tasiyan sehit ve gazilerimizin kahramanliklari hafizalarimizdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktir. Bizler de görevimizi yaparken onlara layik olmaya çalisiyoruz ve her zaman sizlerin yaninizdayiz. Ülkemizin bagimsizligi ve bütünlügü ugruna, canlarini hiçe sayarak ölüme kosan, dünyanin dört bir yaninda ve yurdumuzun her kösesindeki sehitliklerde "kefensiz ama görevini yapmis olmanin huzuru içinde yatan” kahraman sehitlerimizi minnet ve sükranla aniyor aziz hatiralari önünde saygiyla egiliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA