Nazilli'de 'Hayatimiz Sinav' Konferansi Yapildi

Nazilli Belediyesi ve NAZGEM isbirligiyle Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda Egitimci Yazar Cihat Sener’in sunumuyla ‘Hayatimiz Sinav’ isimli konferans gerçeklestirildi.

Nazilli'de 'Hayatimiz Sinav' Konferansi Yapildi


Nazilli Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü ve Nazilli Belediyesi Gençlik Egitim Danisma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (NAZGEM) tarafindan Egitimci Yazar Cihat Sener’in konusmaci olarak katildigi ‘Hayatimiz Sinav’ konferansi gerçeklestirildi.

Liselere Geçis Sistemi (LGS)’ne katilacak 8. sinif ögrencileri için düzenlenen konferansta, sinav, sinav kaygisi ve motivasyon konulari detayli olarak ele alindi. Ögrencilere 3 ayaginiz da yere bassin diyerek ögütler veren Yazar Sener; akilli, dikkatli ve gerçekçi olma noktasinda tüm olumsuz sartlara ragmen mücadele etmek gerektigini vurgulayarak, “Sinavlarda kitaplardan ögrenilenlerinizin yani sira; dayanma ve algilama gücünüz, heyecaninizi kontrol edip edemediginiz, kisilik gelisiminiz ve zorluk karsisinda dirençli olup olmadiginiz da ölçülür” dedi.



5 Haziran Pazar günü LGS’ye katilacak tüm ögrencilere basarilar dileyen Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Hayatimizin her döneminde sinavlardan geçeriz. Ögretmenlerimiz bizlere bu sinavlarda gerçekten çok büyük destek veriyor, yol gösteriyor. Degerli ögretmenlerimize çok tesekkür ediyorum. Bugün bizlerle burada olan Egitimci Yazar Cihat Sener Hocamiz da gerçekten isinin en iyisi. Bizler de kendilerinden ayri ilham aldik. Sinavlara hazir oldugunuzda hiç panik yapmiyorsunuz. Buradaki tüm arkadaslarimin sinava hazir olduklarini görüyorum. Burada isil isil bir Atatürk gençligi var. Türkiye’nin yarinlarini yönlendirecek gençler görüyorum” ifadelerine yer verdi.

Program sonunda Egitimci-Yazar Cihat Sener’e çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA