Ünye Oto Galericiler Sitesi'nin Tapusu Alindi

Ordu’nun Ünye Ilçe Çevre Yolu üzerinde 16 dönüm alana kurulacak olan Ünye Oto Galericiler Sitesi’nin tapusu 4 milyon 700 bin liraya alindi.

Ünye Oto Galericiler Sitesi'nin Tapusu Alindi
Ünye Çevre Yolu’nun Gürecülü Mahallesi’nde bulunan 16 dönümlük alana yapilmasi planlanan Ünye Oto Galericiler Kooperatifi’nin yapilan girisimler sonucu tapusu alindi. Ilçe Tapu Müdürlügünde Ünye Oto Galericiler Dernegi Baskani Hüseyin Kokuroglu ve Dernek Baskan Yardimcisi Salim Palabiyik tarafindan 4 milyon 700 bin liralik tapu ücretinin ödenmesi sonrasi alanin imar, proje ve planlama çalismalari gerçeklestirilecegi ögrenildi.

Hizli bir çalisma ile 16 dönümlük alani esnaflara kazandirmak için islemleri hizlandiracaklarini söyleyen Baskan Hüseyin Kokuroglu, “Bu Ünye’miz için güzel bir haber ve gelismedir. Ilçemize, esnaf dostlarimiza ve tüm camiamiza hayirli olsun. Bir baslangiç yaptik ve yüzümüzün akiyla arsamizin tapusunu kooperatifimize almis bulunduk. Islerimizi bitirdik tapumuzu teslim aldik. Su anda yapi kooperatifimizin tapusu elimizdedir. Bundan sonraki sürecimizde islemlerimiz baslayacak. Imar, proje ve planlamalarimizi yapacagiz. Burada Ünye Belediyesi ve Ordu Büyüksehir Belediyesi ile birlikte organizasyonu hizli bir sekilde tamamlayip bir an önce bütün ticaret esnaflarimiza burayi kazandirmak için mücadele verecegiz” dedi.

Ünye Çevre Yolu civarinda bulunan 16 dönümlük arazinin 4 milyon 700 bin liraya alindigini açiklayan Kokuroglu, kooperatifin tapusunun alinmasinin sonrasi 50 kisilik bir üye ile çalismalara devam edildigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA