Kars'ta Kaybolan Çocuk 3 Gündür Araniyor

Kars’ta kaybolan çocugu arama çalismalari 3’üncü gününde devam ediyor. Kayip çocuk köy üzerinde bulunan göletlerde ‘kurbaga adamlar’ ve AFAD dalgiçlariyla araniyor.

Kars'ta Kaybolan Çocuk 3 Gündür Araniyor
Kars’ta hayvanlari otlatmaya giden ve evine dönmeyen 12 yasindaki Tarik Altun’u arama çalismalari sürüyor.

Kars merkeze bagli Halefoglu köyünde sabah saatlerinde kuzenleriyle hayvanlarini otlatmaya giden, Selma ve Oktay Altun çiftinin 12 yasindaki çocuklari Tarik Altun her yerde araniyor. Basta Halefoglu köyü olmak üzere civar köylerde de aranan Tarik Altun, sirra kadem basti.

Önceki gün gece yarisi ara verilen arama çalismalari bugün yeniden baslandi. Bugün ki çalismalara Diyarbakir’dan gelen AFAD’in dalgiçlari ile Artvin Il Emniyet Müdürlügünün "kurbaga adam"larda katildi.

Su alti arama ekipleri köyün etrafinda bulunan göletlerde arama çalismasi baslatti.

Tarik Altun’u arama çalismalarina jandarma, AFAD, JAK timleri, UMKE, köy koruculari ve komanda birlikleri, köylüler ile birlikte Halefoglu köyü ve tarafinda bulunan arazileri didik didik ediyor.

Öte yandan, 3 gündür kayip olan Tarik Altun’in Arpaçay ilçesi yakinlarinda görüldügü ihbari üzerinde jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Jandarma Arpaçay ve etrafinda da arama çalismasi yapiyor.

Yaklasik 3 gündür kendisinden haber alinamayan Tarik Altun’un evinde sessizlik hakim sürüyor.
Kaynak: İHA