AK Parti Il Baskani Koç'tan Bayram Mesaji

AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç, halkin Ramazan Bayramini kutlarken, "Millet olarak sahip oldugumuz en önemli özelliklerimizden biri, birlik ve dayanisma ruhumuz; her sartta bizi birbirimize yakinlastiran paylasma duygumuzdur" dedi.

AK Parti Il Baskani Koç'tan Bayram Mesaji
AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç, Ramazan Bayrami mesaji yayinlarken, su ifadele yer verdi: "Bayramlar birlik ve beraberligin, toplumsal dayanismanin en üst safhada yasanmasina vesiledir. Millet olarak, gönül dünyamizi sonuna kadar açtigimiz her bayram, bizi daha da yakinlastirir. Ne mutlu ki; bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçeklestirebilecek; sevdiklerimizle bayramlasmanin güzelligini yasayabilecegiz."

Baskan Koç sözlerini su sekilde sürdürdü: "Ramazan Bayrami insallah daha nice bayrami saglikla ve sevdiklerimizle karsilayabilecegimiz, birbirimize sarilabilecegimiz güzel yarinlarin müjdecisidir. Hayirli islere, millet ve ülke olarak gücümüze güç katacagimiz gelismelerin vesilesidir. Bu duygu ve düsüncelerle, tüm Islam âleminin, milletimizin ve hemserilerimin Mübarek Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Yapilan ibadetlerin kabulünü temenni ediyorum. Allah, milletimizin ve devletimizin sirtini yere getirmesin, birlik, beraberlik ruhunu ve kudretini daim etsin" dedi.

Kaynak: İHA