Bünyan Belediyesi Yeni Araçlarin Tanitimini Yapti

Bünyan Belediyesi, filosuna yeni kattigi araçlarin tanitimini yapti.

Bünyan Belediyesi Yeni Araçlarin Tanitimini Yapti
Bünyan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Deposunda gerçeklesen tanitim programina Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, Bünyan Savcilari Tuncay Karci ve Selçuk Özbey, AK Parti Bünyan Ilçe Baskani Yildiray Hakki Koç, Meclis Üyeleri ve belediye çalisanlari katildi.

Dua edilmesinin adindan yapilan tanitimda Bünyan Belediyesi’nin yeni araçlari olan, çekici treyler, bir lobet, bir havuz olmak üzere iki adet dorse, üç adet çift kabin çöp kamyonu, iki ilaçlama makinesi ve iki adet hem ilaçlama hem de arazide kullanilmak üzere 4x4 arazi araci sergilendi.

Yeni araçlarin Bünyan’a ve Bünyanlilara hayirli olmasini dileyen Baskan Altun, “Bugün Bünyan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Depomuzda etkinlik düzenleyerek filomuza kattigimiz yeni araçlari, desteklerini bizlerden esirgemeyen hayirsever Is Insani Hasan ve Cemal ASLANDAG ile tanitip, kaymakamimiz, savcilarimiz, AK Parti ilçe baskanimiz, meclis üyelerimiz ve çalisanlarimizla birlikte kurban keserek ilçemize ve hemserilerimize hayirli olmasi için dua ettik.. Bünyan Kaymakamimiz Turgut Gülen, Savcilarimiz Tuncay Karci ve Selçuk Özbey, AK Parti Ilçe Baskanimiz Yildiray Hakki Koç, Meclis Üyelerimiz ve belediye çalisanlarimizin katilimi ile Bünyan Belediyesi araç filosuna kattigimiz araçlari tanitarak, filomuzu büyütmenin ve hizmet kalitemizi arttirmanin mutlulugunu paylastik. Katilimlari için kaymakamimiza, savcilarimiza, AK Parti Ilçe Baskanimiza, meclis üyelerimize ve belediye çalisanlarimiza tesekkür ediyor, araçlarimizin ilçemize ve hemserilerimize hayirli olmasini diliyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA