Van Büyüksehir Belediyesinin Musiki Konseri Yogun Ilgi Gördü

Van Büyüksehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsaminda ücretsiz musiki konseri düzenledi. Konseri Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci’da izledi.

Van Büyüksehir Belediyesinin Musiki Konseri Yogun Ilgi Gördü
Van Büyüksehir Belediyesi kentin kültür-sanat hayatina katkida bulunmak için düzenlemis oldugu ücretsiz programlar devam ediyor. Her hafta bir birinden güzel etkinlikler düzenleyen Van Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi bu haftada musiki konseri etkinligi düzenledi.

Hakan Pütün’ün sunuculugunu yaptigi ve vatandaslarin da yogun katilim gösterdigi konserde sahne alan Van Türk Musiki Dernegi sanatçilari birbirinden güzel sarkilarini seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yasatti.

Müzigin birlestirici ve kaynastirici bir gücü oldugunu belirten Vali Dr. Ozan Balci, “Bu gece Vanlilar olarak muhtesem bir gece yasadik. Bu tür etkinlikleri Büyüksehir Belediyesi olarak artik daha sik yapacagiz. Yine çocuk ve gençlerimizin gelisimi içinde sanatsal ve sportif faaliyetleri ön plana çikartacagiz. Çünkü sanat bir toplumun gelismesinde ki en önemli etkenlerden biridir. Çocuklari ve gençleri çok seviyorum. Onlarin gelecek yolculugunda hayallerini gerçeklestirmeleri ne katki saglayacagini düsünüyorum. Onlarin bu hayallerini gerçeklestirme sürecinde bir abileri olarak büyükleri ve valileri olarak ifade etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu geceyi düzenleyen herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, ses sanatçilari Göksel Baktagir ve Yurdal Tokcan’a plaket takdim edip dernek üyelerine çiçek verdi.

Van Devlet Tiyatrosu Salonunda yapilan konsere Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez ve Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin’da katildi.

Kaynak: İHA