En Küçük Çocugunun Yaninda Karisini Öldüren Zanli Tutuklandi

Izmir’in Konak ilçesinde 5 yasindaki çocuklarinin yaninda biçakla esini öldürüp kayinvalidesini agir yaralayan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

En Küçük Çocugunun Yaninda Karisini Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Çinartepe Mahallesi 2619 sokakta meydana geldi. Alinan bilgiye göre, esiyle bosanma asamasinda olan Metin Aydogdu (37), üç çocugunun annesi Cansu Aydogdu’nun (31) yasadigi ailesinin evine geldi. Burada çikan tartismanin büyümesi üzerine Aydogdu, esi Cansu Aydogdu ve kavgaya dahil olan esinin annesi Nedime G.’ye (49) yaninda getirdigi biçakla saldirdi. Ayri yasadigi esi ve kayinvalidesini defalarca biçaklayan koca, daha sonra kaçarak kayiplara karisti. Kadinlarin çigliklarini duyan çevre sakinleri ise durumu ekiplere bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan agir yaralandigi belirlenen anne ve kizi ambulansla Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan yaralilardan Cansu Aydogdu, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Aydogdu’nun cansiz bedeni savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Yapilan otopsinin ardindan Cansu Aydogdu’nun cenazesi yakinlari tarafindan teslim alinirken, hastanede tedavisi süren Nedime G.’nin hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.

5 yasindaki çocugunun yaninda biçaklamis

Cansu Aydogdu’nun hayatini kaybettigi, Nedime G.’nin de agir yaralandigi olayla ilgili korkunç bir detay ortaya çikti. Metin Aydogdu’nun, Cansu Aydogdu’ya sürekli fiziksel siddet uyguladigi, bu sebeple Cansu Aydogdu’nun bosanma davasi açtigi ve çiftin önümüzdeki haziran ayinda da bosanma davalari oldugu ögrenildi. Öte yandan, yasanan korkunç olayda çiftin 5 yasindaki en küçük çocugu D.A.’nin da evde oldugu belirtildi.

Tutuklandi

Buca ilçesinde düzenlenen operasyon ile yakalanan Aydogdu, emniyetteki ifade islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA