Sanliurfa'da Yesil Alan Artirma Çalismasi

Sanliurfa’da Haliliye Ilçe Belediyesi tarafindan yeni park yapim çalismalari ile yesil alan miktari artirilirken, mevcut alanlarda ise yürütülen agaç ve çiçek ekimleri ile daha da güzellesiyor.

Sanliurfa'da Yesil Alan Artirma Çalismasi
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, “yesilin ve doganin kalbi Haliliye” sloganiyla çalismalarini sürdürüyor. Ilçeye kazandirilan yeni parklar ile yesil alan miktarini arttiran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalismalarini devam ettiriyor. Yapilan peyzaj çalismalari ile rengarenk çiçekler, park ve bahçelerde toprakla bulusturuluyor. Yazin gelmesiyle parklar rengarenk çiçeklerle güzellestirilirken, ilçeye kazandirilan yeni parklarla da yesil alan miktari artiriliyor. Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni park yapim çalismalarini tamamlayan ekipler, agaç ekimleriyle bölgeyi yesillendiriyor. Yemyesil bir Haliliye için yürütülen çalismalarin yani sira Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Atölyesinde ise yipranan piknik masalari ve banklar yenileniyor. Atölyede asamalardan geçen kamelyalar, ilk günkü görünümlerini kazanarak, yeniden vatandaslarin hizmetine sunuluyor.

Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Haliliye Belediyesi Iletisim Merkezine gelen taleplere de aninda dönüs saglayarak, vatandaslarin iletilerini çözüme kavusturuyor.
Kaynak: İHA