Pamukkale'nin Termal Otelleri Yolcu Trafiginin En Yogun Oldugu Yaz Aylarinda Tanitiyor

Türkiye’de en fazla turist agirlayan 5. kenti olan Denizli’nin turizmden aldigi payin daha da artmasi için Denizli Büyüksehir Belediyesi ile Denizli Turistik Otelciler ve Isletmeciler Dernegi’nin (DENTUROD) güç birligi yaparak 2016’dan bu yana devam eden “Termal Iyi Gelir” projesinde yeni bir tanitim atagi baslatti.

Pamukkale'nin Termal Otelleri Yolcu Trafiginin En Yogun Oldugu Yaz Aylarinda Tanitiyor
‘Termal Iyi Gelir’ projesi çerçevesinde hayata geçen tanitimda, ayda 2,5 milyon yolcunun seyahat ettigi Istanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimani’nda Denizli’nin turizm degerleri ve Pamukkale otelleri 2 ay boyunca havalimanin tüm iç hat körüklerinde tanitilacak.

Tanitim ataginin turizmciler için çok degerli oldugunu belirten DENTUROD Baskani Gazi Murat Sen, "Denizli’nin tanitimi için hiçbir fedakarliktan kaçinmadan sehrimizin nitelikli tanitimina katki saglamaya çalisiyoruz. Sehrimizin gerek yurt içinde gerekse yurtdisinda tanitimi adina yapilan bu çalismalar biz turizmciler için çok degerli ve büyük moral kaynagi oluyor. Denizli turizminin bir adim daha ileri gitmesi için sehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA