Ceyda Düvenci Açiklamasi 'TV Dizilerindeki Çalisma Sartlarini Uygun Bulmuyorum'

Kocaeli Kitap Fuari’na konusmaci olarak katilan oyuncu Ceyda Düvenci, oyunculuga devam ettigini söyleyerek, TV dizilerindeki çalisma kosullarini elestirdi. Düvenci, "TV dizilerindeki çalisma sartlarini uygun bulmuyorum. Haftanin 6 günü 15 saat çalismayi kendime uygun bulmadim ve bu alandan ayrilmayi uygun gördüm. Yazarlik, sunuculuk yaparak çalismalarima devam ediyorum" dedi.

Ceyda Düvenci Açiklamasi 'TV Dizilerindeki Çalisma Sartlarini Uygun Bulmuyorum'
Oyuncu Ceyda Düvenci, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuari’na katildi.

Kizi Melisa’nin serebral palsi hastasi oldugunu söyleyen Düvenci, "Kizim Melisa, dogar dogmaz beyin kanamasi yüzünden serebral palsi hastasi oldu. Bu konuda egitimler aliyorum ve seminerlere katiliyorum. Melisa iyi ki benim kizim olmus. Hayata dair ondan çok sey ögrendim. Onun hayatini en iyi hale getirip ölmek istiyorum. Tek korkum bunu basaramamak" dedi.



"Benim de inis çikislarim var"

Bir izleyicinin özel gereksinimli çocugu oldugunu ve artik basa çikamadigini söylemesi üzerine Düvenci, "Ben de her seye yetemiyorum. Benim de inis çikislarim var. Siz zihinsel olarak kendinizi dövmeye alistiginiz için söylüyorsunuz bunlari. Kizim için yapmak isteyip yapamadigim çok sey var" diye konustu.



"Çocugunuzu ve hayat sartlarinizi hiçbir sekilde baskasiyla kiyaslamayin"

Insanin nefret biriktirmesinin çok kolay oldugunu söyleyen Düvenci, "Çocugunuzu ve hayat sartlarinizi hiçbir sekilde baskasiyla kiyaslamayin. Yapabildiginize ve katkilariniza odaklanin. Beni sosyal medyadan takip edecekseniz pozitif bakacaksiniz takip edin. Sosyal medyada gördügünüz kisileri çok iyi tanidiginizi düsünüyorsunuz. Ama biz size hayatimizla ilgili ne kadar alan açiyorsak siz o kadar biliyorsunuz. Siz hayatiniza bakin. Kendinize, ailenize zaman ayirin. Kendinizi iyi etmek istiyorsaniz dünya size bunu sunuyor. Yapabilirsiniz, buna inanmaniz lazim" ifadelerini kullandi.

"Çalisma sartlarini uygun bulmuyorum"

Oyunculuga devam ettigini söyleyen Düvenci, TV dizilerindeki çalisma kosullarini ise elestirdi.

Düvenci, "TV dizilerindeki çalisma sartlarini uygun bulmuyorum. Haftanin 6 günü 15 saat çalismayi kendime uygun bulmadim ve bu alandan ayrilmayi uygun gördüm. Yazarlik, sunuculuk yaparak çalismalarima devam ediyorum" dedi.

Sosyal sorumluluk projelerinin yani sira Balköpügü isminde bir kitap serisi çikaran Ceyda Düvenci, gençler ve çocuklarin sadece bedensel istismara degil, psikolojik istismara karsi da koymalari gerektigini vurguladi.
Kaynak: İHA