Yozgat'ta Il Protokolü Bayramlasma Programinda Bir Araya Geldi

Yozgat protokolü, daire müdürleri ve vatandaslar, Valilik Fuaye Salonunda bir araya gelerek bayramlasti.

Yozgat'ta Il Protokolü Bayramlasma Programinda Bir Araya Geldi
Covid-19 nedeniyle 2 yildir düzenlenemeyen bayramlasma programi, Yozgat Valisi Ziya Polat’in ev sahipliginde, Belediye Baskani Celal Köse, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Baser, MHP Milletvekili Ibrahim Ethem Sedef, CHP Milletvekili Ali Keven, AK Parti Il Baskani Yusuf Baser, Il Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Il Jandarma Alay Komutani Albay Halil Baser, daire müdürleri ve vatandaslarin da katilimiyla gerçeklestirildi.

Bayramlasma programinin ardindan konusan Vali Ziya Polat, “Bugün bereket ayindan sonra sükürler olsun Ramazan Bayramina kavustuk. Öncelikle Islam aleminin bayramini tebrik ediyorum. Huzur, saglik, mutluluk içerisinde bir bayram geçirmeyi Rabbimizden niyaz ediyorum.” dedi.

Bayram yogunlugu nedeniyle trafikteki sürücülere de seslenen Vali Polat, “Tabi bayram yogunlugu yasiyoruz, trafikte olan sürücülerimizin kurallara uymasini istiyoruz. Bayramimiz kemerli olsun diyoruz bu sene. Ailece sevdiklerimize kavusma yolunda lütfen dikkatli olalim. Sevgimiz, sevincimiz hüzne dönüsmesin tekrardan herkesin bayramini kutluyorum” seklinde konustu.

Valilikteki bayramlasma programindan sonra Vali Polat ve beraberindeki heyet, görev yapan saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek bayramlarini kutladilar.
Kaynak: İHA