Vali Bilmez'den Sehit Mezarlarina Ve Hastalara Bayram Ziyareti

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Ramazan Bayrami dolayisiyla sehit mezarlarina ve tedavisi devam eden hastalara bayram ziyaretinde bulundu.

Vali Bilmez'den Sehit Mezarlarina Ve Hastalara Bayram Ziyareti
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve beraberindeki protokol üyeleri, Yukari Nursin Camii’ndeki bayramlasma programinin ardindan Akköprü Mezarligina geldi. Burada güvenlik görevlilerini selamlayan Vali Bilmez, ardindan sehit ve gazi aileleriyle bir araya gelerek bayramlarini kutladi. Burada okunan dualarin ardindan Vali Bilmez, sehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil birakti.

Vali Bilmez, daha sonra Saglik Bilimleri Üniversitesi Van Egitim ve Arastirma Hastanesine geçti. Burada saglik çalisanlari ve hastane yönetimin de bayramini tebrik eden Vali Bilmez, ardindan hastalara ziyaret gerçeklesti. Hastalarin bayramini kutlayan Vali Bilmez, geçmis olsun temennisinde bulundu.

Vali Bilmez’e bayram ziyareti çerçevesinde esi Meral Bilmez, AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Irfan Kartal, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, Tusba Belediye Baskani Salih Akman eslik etti.
Kaynak: İHA