Milletvekili Tüfenkci Ile Baskan Çinar'dan Sehitlik Ziyareti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Ramazan Bayrami dolayisiyla Malatya Sehit Mezarligindaki Sehitligi ziyaret ederek, vatan ve bayrak ugrunda sehadet serbeti içen sehitler için dua etti.

Milletvekili Tüfenkci Ile Baskan Çinar'dan Sehitlik Ziyareti
Duygulu anlarin yasandigi ve dualarin okundugu sehitlik ziyaretinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, sehit mezarlarina karanfiller birakarak, sehit aileleri ile tek tek bayramlastilar. Vatanin varligi, bagimsizligi, birligi ve bütünlügü ugruna sehit düsen bütün sehitleri ve ebediyete irtihal etmis gazileri minnet ve saygiyla yad ettiklerini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, ’’Ülkemizin bagimsizligi ve özgürlügü için canini hiçe sayarak sehadet serbeti içen bütün sehitlerimizin yani sira hayatini kaybeden bütün gazilerimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum, aziz milletimize ve çok degerli aile mensuplarina bas sagligi dileklerimi paylasiyorum. Sehit ve gazilerimiz bizim en degerli varliklarimizdir, onlarin üstün mücadelesi, kutsal degerler ugrunda canlarindan vazgeçmeleri her türlü takdirin üzerindedir, onlara minnet borçluyuz. Bizler sik sik Sehitligi ziyaret ederek sehitlerimiz için dua ediyoruz, sehit ailelerinin yaninda yer aliyoruz. Ramazan Bayrami dolayisiyla da yine buraya geldik, dualarimizi yaparak sehit ailelerimizin acisina ortak olmaya çalistik. Sehit ve gazilerimizin bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan topraklarina sonuna kadar sahip çikacagiz, koruyacagiz, iç ve dis hainlerin bütün oyunlarini el birligiyle bozarak bu topraklarda hep birlikte kardes olarak yasamaya devam edecegiz. Sehit ve gazilerimizin hayatlarini feda ettikleri tüm degerleri korumak bizim asli görevimizdir. Basta bütün sehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm hemsehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramlarini kutluyorum” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise vatanin birligi, dirligi ve beraberligi için sehit düsen bütün sehitleri rahmet yâd ettiklerini ifade ederken sunlari söyledi; “ Ülkemizin bagimsizligi ve özgürlügü için canindan vazgeçen bütün sehitlerimiz ile hayatini kaybeden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygiyla yâd ediyorum, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Sehitlerimizi bir kez daha yâd etmek üzere Sehitlik alanina gelerek dualarimizi yaptik, sehit ailelerimizin acilarini paylastik. Sehitlerimizin bize emanetleri olan sehit ailelerinin her daim yanlarindayiz. Bilindigi üzere Kuzey Irak’ta ki PKK-YPG terör yuvalarini dagitmak ve sizmalari önlemek amaciyla baslatilan Pençe- Kilit operasyonu büyük bir kararliliklar devam ediyor. Kahraman ordumuz ve güvenlik güçlerimiz, milletimizin huzuru ve güveni için mücadelesini sürdürüyor. Cenab-i Allah, terör örgütlerine karsi mücadelesini sürdüren kahraman ordumuz ve bütün güvenlik güçlerimizin yardimcisi olsun, onlara her an dua ediyoruz. Sehit kanlariyla sulanmis olan aziz vatan topraklari üzerinde oynanan oyunlari, yapilan hesaplari, birligimizi, beraberligimiz bozmak için yapilan girisimleri hepimiz iyi biliyoruz. Her türlü fitne ve fesadin karsisinda dimdik durarak, hep birlikte vatanimiza, bayragimiza ve degerlerimize sonuna kadar sahip çikacagiz. Sehitlerimize ve hayatini kaybeden bütün gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabirlar diliyorum. Sehit ve gazi ailelerimiz basta olmak üzere bütün hemsehrilerimizin bayramlarini tebrik ediyorum’’ diye konustu.

Kaynak: İHA