Kizilay Mahalle Mahalle Gezip Çocuklarin Bayramini Kutladi

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, Genç Kizilay gönüllüleri ile birlikte davul zurna esliginde mahalle mahalle gezip çocuklarin bayramlarini kutladi.

Kizilay Mahalle Mahalle Gezip Çocuklarin Bayramini Kutladi
Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, Genç. Kizilay gönüllüleri ile ilk olarak davul zurna esliginde Gülüç Beldesi’nde ki çocuklarla bulustu. Gülüç Belediye Baskani Gökhan Demirtas ve belediye meclis üyelerinin de eslik ettigi gezi sirasinda mahallelerde ki çocuklar palyaço esliginde boyama yapilarak eglendi. Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz gezi sirasinda çocuklari hem eglendirdi hem de kendilerine çikolata ve hediyeler verdi.

Gülüç Beldesi’nin ardindan Eregli sahiline geçen Baskan Yagiz ile Genç Kizilay gönülleri çocuklarla bulustu. Genç Kizilay gönüllüleri çocuklarla oyunlar oynayip, yüzlerine boyama yapti.

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, bu yil Ramazan ayi boyunca gida ve ayni yardimlarin yani sira basta özel çocuklar olmak üzere, çocuklar, gençler ve yaslilara yönelik olarak sosyal etkinlikler gerçeklestirdiklerini belirterek Ramazan Bayrami’nda da mahalle mahalle gezip çocuklarin hem bayramlarini kutladiklarini hem de eglendirdiklerini söyledi.

Yagiz konusmasinda “Bu yil Ramazan ayini tam manasiyla dolu dolu geçirdik. Yaptigimiz gida ve nakdi yardimlarimizin yansira toplumun her kesimine ulasmaya çalistik. Bu anlamda özel çocuklarimizla etkinlikler düzenledik. Gençlerimizle sik sik bir araya gelip Genç Kizilayi büyüttük. Yardima ihtiyaci olan bazi ailelerimizin tüm esyalarini temin ederek ihtiyaçlarini karsiladik. Dolu dolu geçen Ramazan ayinin ardindan bu günde hem çocuklarimizin bayramini kutlamak hemde onlari eglendirmek istedi. Gülüç Beldesi’nden baslayarak mahalle mahalle gezip çocuklarimizla bulustuk. Çocuklarimiz Genç Kizilay gönüllüleri ile davul zurna ve palyaço esliginde hem eglendi hem de boyama yaptilar. Çocuklarimizin yüzlerindeki mutluluk gerçekten çok güzeldi. Gülüç Belediye Baskanimiz Gökhan Demirtas’ta bir süre bize eslik etti. Kendisine ve ekibine tesekkür ediyorum. Etkinlikte emegi geçen tüm gençlerimize ve görevli arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bu tür sosyal projelerle Kizilayi çok daha genis kitlelerle bulusturmayi hedefliyoruz. Bu vesile ile basta çocuklarimiz olmak üzere herkesin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA