Iftar Sofrasi, Büyüksehir Emekçileri Için Kuruldu

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde Izmir Büyüksehir Belediyesi personeliyle iftar yemeginde bulustu. Soyer, emekçilerle birlikte daha güzel bir memleketi birlikte kuracaklarina inandigini ifade etti.

Iftar Sofrasi, Büyüksehir Emekçileri Için Kuruldu
Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Ramazan ayinin son günüde ESHOT, IZSU ve Büyüksehir personeliyle iftar yemeginde bir araya geldi. Tarihi Havagazi Fabrikasi’ndaki yemege IZSU Genel Müdürü Aysel Özkan, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, Izmir Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Sükran Nurlu ve Suphi Sahin de katildi.

Izmir Büyüksehir Belediyesi emekçilerinin Ramazan Bayrami’ni kutlayan Baskan Tunç Soyer, “Izmir Büyüksehir Belediyesinin çalisanlari ilk önce bu sehre en iyi biçimde hizmet vererek bunu degistirecek. Izmir’i degistirecek, sonra Türkiye degisecek. Inaniyorum ki bu düzeni degistirecek güç sizin yüreginizde, inancinizda, aklinizda var. Size güveniyorum. Daha güzel bir memleketi birlikte kuracagiz. Iyi ki birlikte çalisiyoruz. Iyi ki varsiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA