Cumhurbaskani Erdogan, Zirvin Tepe Üs Bölgesi'ndeki Askerlerin Ramazan Bayrami'ni Kutladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Semdinli ilçesindeki 2 bin 100 rakimli Zirvin Tepe Üs Bölgesi’ndeki görevli jandarmalara telefonda hitap ederek, "Sizler hassas bir yerde, sinir boylarinda hamdolsun ülkemize sagdan soldan girmek isteyenlere karsi bütün varliginizla kendinizi buraya feda ediyorsunuz" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan, Zirvin Tepe Üs Bölgesi'ndeki Askerlerin Ramazan Bayrami'ni Kutladi
Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Ramazan Bayrami dolayisiyla Zirvin Tepe Üs Bölgesi’ni ziyareti sirasinda Cumhurbaskani Erdogan ile telefonda görüstü. Bakan Soylu’nun telefonu araciligiyla hitap ettigi jandarmalarin, polislerin ve güvenlik korucularinin Ramazan Bayrami’ni kutlayan Cumhurbaskani Erdogan söyle devam etti, "Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Sizler, çok hassas bir yerde, sinir boylarinda hamdolsun ülkemize sagdan soldan girmek isteyenlere karsi bütün varliginizla kendinizi buraya feda ediyorsunuz. Bu sayede de hamdolsun topraklarimizi bir noktada vatan yapmanin mücadelesini verdiginiz için sizlere sahsim, milletim adina çok çok tesekkür ediyorum. Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu ebedi azaptan kurtulus olan ramazanin müjdesi ve mükafati olan bayramin kutlandigini ifade eden Erdogan, "Rabbim, bu bayramimizi da bayrami bayram gibi kutlayan müminlerden eylesin. Basta Içisleri Bakanim Süleyman Bey, Jandarma Genel Komutanim olmak üzere hepinizin gözlerinden öperek daha nice bayramlara Rabbim bizi kavustursun diyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum" diye konustu.

Cumhurbaskani Erdogan’a tesekkür eden Bakan Soylu, "Allah basimizdan eksik etmesin. Allah nice bayramlara saglikla, huzurla basimizda devam ettirsin Insallah’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA