Baskan Çerçi Vatandaslarla Bayramlasti

Bayram namazini Haci Yahya Camisi’nde kilan Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi namaz sonrasi vatandaslarla bayramlasti.

Baskan Çerçi Vatandaslarla Bayramlasti
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, bayram sabahini vatandaslarla birlikte geçirdi. Haci Yahya Camisi’nde bayram namazini kilan Baskan Çerçi, namaz sonrasi vatandaslarla bayramlasti. Bayramlasmada Baskan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre Ilçe Baskani Fatih Katiöz ve yönetimi, Belediye Baskan Yardimcisi Ihsan Akyel ve Meclis Üyeleri eslik etti.

Belediye Baskan Çerçi daha sonra Öz Malatyalilar Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaret ederek vatandaslarin bayramini kutladi. 11 ayin Sultani Ramazan’i geride biraktiklarini dile getiren Baskan Mehmet Çerçi, “Allah tuttugumuz oruçlari kabul etsin. Bayramlar, sevginin öne çiktigi zamanlardir. Bu bayramda da insallah darginlik ve kirginliklar giderilecek, yaralar sarilacak, birlik, beraberlik ve kardeslik duygularimiz yeniden güç kazanacak. Bu bayram pandemi dolayisi ile göremedigimiz büyüklerimizi ziyaret edelim, hayir dualarini alalim. Hemsehrilerimin ve tüm Islam leminin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Cenab-i Hak’tan hepimizi daha nice bayramlara kavusturmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA