Bakan Yardimcisi Duran, Bayramda Çocuk Ve Yaslilari Unutmadi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, Sakarya’da bulunan sevgi evleri ve huzurevinde kalan çocuk ve yaslilarin bayramini kutladi. Burada çocuk ve yaslilar ile yakindan ilgilenen Duran, çocuklara hediye, yaslilara ise çiçek dagitarak mutluluklarina ortak oldu.

Bakan Yardimcisi Duran, Bayramda Çocuk Ve Yaslilari Unutmadi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, sevgi ve huzurevinde kalan çocuk ile yaslilari Ramazan Bayrami’nda yalniz birakmadi. Bayramlasma programlari için memleketi Sakarya’ya gelen Bakan Yardimcisi Duran ilk olarak Arifiye ilçesinde bulunan Çocuk (Sevgi) Evleri’nde kalan çocuklar ile bir araya geldi. Arifiye Kaymakami Bekir Dinkirci, Arifiye Belediye Baskani Ismail Karakullukçu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Musa Zor’un da katilim gösterdigi programda Duran, yakindan ilgi gösterdigi çocuklara hediyeler takdim etti.

Çocuklarin mutluluguna ortak olan Duran buradaki ziyaretinin ardindan, Hendek ilçesinde bulunan Melek Nisanci Huzurevi’ne gitti. Huzurevinde kalan yasli vatandaslarin da bayramini kutlayan Duran, çiçek dagitti.

Hendek Kaymakami Halil Ibrahim Acir ve Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Musa Zor’un hazir bulundugu programda Duran, burada bocce adi verilen oyunu oynadigi yaslilar ile güzel vakit geçirdi. Her iki ziyarette de çocuk ve yaslilarin mutluluklari ise adeta gözlerinden okundu. Öte yandan, huzurevinde kalan ve birçok ünlü sanatçiya beste yazan Alimoglu isimli sair, kendi yazdigi ‘Siir Gözler’ isimli kitabi da Duran’a hediye etti.
Kaynak: İHA