Sokak Ortasinda Biçaklanan Kadin Hayatini Kaybetti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde ayri yasadigi esi tarafindan sokak ortasinda biçaklanan kadin kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Cinayet sonrasinda o anlari kayda alan bir vatandas ise soka girdi.

Sokak Ortasinda Biçaklanan Kadin Hayatini Kaybetti
Olay, saat 16.00 siralarinda Basin Sitesi Mahallesi Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Nurel Türkmen (61) evinin yakinlarinda yürüdügü esnada, bir süredir ayri yasadigi esi S.T. (69) ile karsilasti. Ikili arasinda baslayan tartismanin büyümesi üzerine S.T., biçakla ayri yasadigi karisini defalarca biçakladi. Aldigi biçak darbelerinin etkisiyle talihsiz kadin kanlar içinde kalirken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan agir yaralandigi belirlenen Nurel Türkmen, ambulansla Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Türkmen, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kan donduran anlar kamerada

Öte yandan yasanan korkunç olayin hemen sonrasi, bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülendi. Görüntüde olayi cep telefonu kamerasi ile kayda alan kadinin korkuyla bagirmasi, ayri yasadigi karisini biçaklayan adamin da bagirdigi anlar yer aldi.

Kiskandigi için biçaklamis

Türkmen’i defalarca biçaklayan ayri yasadigi esi S.T. ise, polis ekipleri tarafindan suç aletiyle birlikte gözaltina alindi. S.T.’nin ayri yasadigi esi Nurel Türkmen’i kiskandigi için aralarinda tartisma çiktigi ve S.T.’nin bu yüzden esini biçakladigi öne sürüldü.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA