Sancaktepe'de Ölüm Teget Geçti Açiklamasi Küçük Çocuk, Cipin Altindan Yara Almadan Kurtuldu

Sancaktepe’de sokak basinda arkadaslari ile oynamak için karsi yola geçen 4 yasindaki küçük çocugun üzerinden cip geçti. Üzerinden geçen cipin altindan sans eseri yara almadan çikan çocuk panik içerisinde arkadaslarinin yanina gitti. Cipin üstünden geçtigi çocugun sans eseri kurtulusu güvenlik kamerasina yansidi.

Sancaktepe'de Ölüm Teget Geçti Açiklamasi Küçük Çocuk, Cipin Altindan Yara Almadan Kurtuldu
Olay, önceki gün Sancaktepe Yenidogan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yasindaki Halil Fener, sokak basinda oyun oynayan arkadaslarinin yanina gitmeye çalistigi sirada yavas gelen bir cipin çarpmasiyla yere düstü. Araç soförünün fark etmemesiyle 4 yasindaki Halil Fener’in üstünden cip geçince de küçük çocuk, cipin altinda kaldi. Küçük çocuk üzerinden geçen cipin altindan yara almadan kurtuldu. O sirada ayaga kalkip arkadaslarinin yanina aglayarak giden çocugu fark eden sürücü, panikleyerek küçük çocugu kucaklayip hastaneye götürdü. Yapilan tetkikler sonrasi ölümün teget geçtigi çocugun herhangi bir hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Cipin üzerinden geçtigi çocugun, sans eseri kurtulusu kamerada

Cipin üzerinden geçtigi 4 yasindaki Halil Fener’in, sans eseri kurtulusu güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, küçük çocugun arkadaslarinin yanina gittigi esnada çipin çarpmasiyla çipin üstünden geçtigi, çocugun ise yara almadan ayaga kalkip arkadaslarinin yanina aglayarak gittigi, çarpan kisinin de panikleyerek çocugu kucaklayip hastaneye götürdügü görülüyor.

“Bir sey olmadi çok sükür”



Cip altinda kalan çocugun dedesi Mehmet Fener, “Çocuk kapida arkadaslariyla oynuyorken karsidan karsiya geçtigi sirada araba üzerinden geçti. Torunum boslukta kaldi. Bir sey olmadi çok sükür. Araba hizli degildi, yavas gidiyordu. Çok sükür ki hem çocugumuza hem de çarpan kisiye bir sey olmadi. Allah’u Teala kötü kazalar vermesin” dedi.



“Karsidan karsiya diger çocuklarin yanina geçmeye çalisirken araç çarpiyor”

Amca Hüseyin Fener ise “Çocuk orada oynarken araç geliyor. Tabii çocuk farkinda degil, bir anda karsidan karsiya diger çocuklarin yanina geçmeye çalisirken araç çarpiyor. Çok sükür çocuga bir sey olmadi. Durumu iyi, görüntülerde de zaten kamera kayitlari da var. Çarpan arkadasta inip çocugu alip hastaneye götürdüler. Her hangi bir seyi yoktu.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA