Bahçelievler'de Tamamlanan Iki Park Hizmete Açildi

Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda hazirliklari tamamlanan Sehit Enes Koç Parki ve Genç Parkini hizmete açti.

Bahçelievler'de Tamamlanan Iki Park Hizmete Açildi
Parklarin açilisi için düzenlenen törene Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir’in yani sira çok sayida vatandas katildi.

Baskan Bahadir, kurdele kesim töreninin ardindan parki gezerek vatandaslarla sohbet etti. Açilisi yapilan parkta gençler ise kaykay pistinde doyasiya eglendi. Parkin açilisina özel düzenlenen basketbol turnuvasinda da gençler birinci olabilmek için yaristi.

"Uluslararasi standartlara uygun bir park"

Açilisi yapilan Genç Park için uluslararasi standartlara uygun bir park oldugunu ifade eden Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün padisahin emriyle Istanbul’dan Bandirma vapuruyla Samsun’a gönderilmesi ve ilk adimini atmasi ve oradan bizim Cumhuriyet fikrimizin, özgürlük fikrimizin Türkiye Cumhuriyetinin fitilinin ateslendigi bir gün. Burada arkadaslar 19 Mayis’ta bu parkimizi açtik. Adina sehit Enes Koç’un adini verdik. Bu parkimizi da yeni açiyoruz. Burasi biraz farkli bir park. Özellikle genç arkadaslarimizin yaptigi bir sporla alakali kendilerini rahat ve özgür hissettikleri becerilerini ortaya sergiledikleri sunumlar olacak. Bu parkimiz uluslararasi standartlara uygun bir parktir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA