Ünlü Sanatçi Yavrucuk, Efelerli Tiyatroseverler Ile Bulustu

Efeler Belediyesi’nin düzenledigi ’Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ birbirinden degerli sanatçilarin sahneledigi tiyatro oyunlarini, Efeler halki ile bulusturmayi sürdürüyor. Etkinlikler çerçevesinde ünlü sanatçi Sumru Yavrucuk’un sahne aldigi ‘Shirley Valentine’ isimli oyun Efelerli tiyatroseverler ile bulustu.

Ünlü Sanatçi Yavrucuk, Efelerli Tiyatroseverler Ile Bulustu


Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in göreve gelmesiyle birlikte açik hava etkinlik merkezi haline gelen Pinarbasi Mesire Alani, Gastronomi Festivali’nde Haldun Dormen, Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoglu gibi birbirinden degerli sanatçilari agirlamisti. Pinarbasi Mesire Alani’nin konugu bu kez usta tiyatrocu Sumru Yavrucuk oldu.

Willy Russell’in yazdigi tek kisilik iki perdelik müzikli oyun Shirley Valentine, ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk’un muhtesem oyunculugu ile açik havada Efeler’deki tiyatroseverler ile bulustu. Kapali gise oynanan oyun, Efelerli vatandaslardan büyük ilgi gördü.

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, tiyatro oyununa esi Günes Atay da ile birlikte katildi.

Oyun öncesi Sumru Yavrucuk’u Efeler Belediyesi’nde agirlayan Baskan Atay, oyun sonrasinda sahneye çikarak usta oyuncuya çiçek takdim ederek kisa bir konusma gerçeklestirdi. Baskan Mehmet Fatih Atay, “Öncelikle herkese çok tesekkür ediyorum. Yaz dönemi açik hava etkinliklerimizin ilkini böyle usta oyuncularla gerçeklestirmis olmanin büyük mutlulugunu ve gururunu yasiyoruz. Efeler’imize geldiginiz ve bu güzel oyunu muhtesem oyunculugunuzla bizlere izlettiginiz için sizlere ayrica çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA