Plandemi Büyük Bulusma Platformu'ndan 'Kimyasal Spreyleme' Iddiasiyla Suç Duyurusu

Plandemi Büyük Bulusma Platformu üyeleri, hava modifikasyonu yoluyla kimyasal püskürtmelerin yapilarak canlilara zarar verildigi iddiasiyla savciliga suç duyurusunda bulundu. Platform Baskani Ali Osman Önder, kimyasal spreylemenin tüm canli türlerini hedef alan bir biyolojik silah oldugunu söyleyerek, “Üzerimizde etkili olan yorgunlugun, agirligin, bas agrisinin, halsizligin hatta bagisiklik sisteminin çökmesinin ana kaynaklarindan biri kimyasal püskürtmelerin yasanmasidir” dedi.

Plandemi Büyük Bulusma Platformu'ndan 'Kimyasal Spreyleme' Iddiasiyla Suç Duyurusu


Plandemi Büyük Bulusma Platformu üyeleri, hava modifikasyonu yoluyla kimyasal spreyleme yapildigini ve canlilarin zehirlendigini öne sürerek savciliga suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, “Basta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kimyasal ve biyolojik agir metallar içeren spreyleme yasanmaktadir. Konu üzerine arastirma yapilmakta ve çikan sonuçlarda hem iklim mühendisliginin gerçeklestirildigi bilinmekte, hem de canlilar zarar verdigi anlasilmaktadir” denildi.

“Hayati risk tasiyor”

Dilekçede, bilimsel arastirmalara göre hava yoluyla kimyasal püskürtmelerin yapildiginin ve canlilar üzerinde olumsuz etkileri oldugunun ispat edildigi kaydedilirken, “Bu gerçekler örtbas edilmektedir. Bu skandal biyolojik terör ‘komplo teorisi’ olarak ötelenmekte, dünya kamuoyu yaniltilmakta ve itibarsizlastirilmaktadir. Kimyevi ve biyolojik saldiri türlerinden olan bu spreylemenin bir çesit zehir içerdigi artik gizlenemez hale dönüsmüstür. Bu konu güvenlik ve saglik tehdidi içermekte ve agir metallar yükledigi canli varliklar üzerinde hissedilmektedir. Ayrica zamanla insan vücudu üzerinde yasanan halsizlikler, bas agrisi, asiri yorgunluk hissiyati, nefes alamama, hava zehirlenmesi, bagisiklik sisteminin düsüklügü ile ilgili sikayetler içeren hayati bir risk tasidigi bilinmektedir. Yolcu uçaklari ve geçici iz birakan uçaklar bu spreyleme uçaklariyla ayni degildir. Chemtrails uçaklari uzun izler birakmakta, gözyüzünde degisik yapay bulutlar olusturmaktadir ve anormal bir durumdur” ifadeleri kullanildi.

“Üzerimizdeki yorgunlugun ana kaynaklarindan biri kimyasal püskürtmeler”

Plandemi Büyük Bulusma Platformu adina açiklama yapan platformun kurucularindan Ali Osman Önder, “Biz Plandemi Büyük Bulusma Platformu olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçeklestiriyoruz. Hiçbir zaman gündeme alinmayan bir konuya iliskin suç duyurusunda bulunacagiz. Havalandirma yoluyla uçaklardan kimyasal püskürtmelerin yapildigi bilimsel olarak açiklanmistir. Bu süreçte üzerimizde etkili olan yorgunlugun, agirligin, bas agrisinin, halsizligin hatta bagisiklik sisteminin çökmesinin ana kaynaklarindan biri kimyasal püskürtmelerin yasanmasidir. Yillardir dünyanin bütün ülkelerinde gökyüzünden spreylemelerle yapay bulut olusturularak insanlarin bagisiklik sistemi çökertiliyor. Insanlarda bas agrisi, yorgunluk hissiyati ve diger hastaliklara sebebiyet verdigi de ortaya çikmistir. Gökyüzünün nasil spreylendigi, iklim krizi adi altinda iklim degisikliginin nasil gerçeklestirildigini bilimsel makalelerle ortaya koyacagiz. Günesin nasil karartildigini, insanlarin nasil hastalikla bu noktaya geldigini, bagisiklik sisteminin nasil bu noktaya eristigini belgelerle, delilleriyle suç duyurusu olarak sunacagiz. Ve akabinde bu sürecin takipçisi olacagiz” dedi.



“Tüm canlilari hedef alan biyolojik silahtir”

Bunun bilimsel karsiliginin ‘Strotosferik Aerosol Enjeksiyon’ oldugunu söyleyen Önder, kimyasal spreylemenin tüm canli türlerini hedef alan bir biyolojik silah oldugunu belirtti.

Önder, “Bizim buradaki amacimiz, hem bunun üzerine gitmek hem de bu konunun faillerinin arastirilmasini talep etmek. Gerekirse Avrupa Insan Haklari Mahkemesi’ne kadar gidecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA