Pamukkale Belediyesi'nin Kizilay'a Destegi Sürüyor

Pamukkale Belediyesi, Türk Kizilay’inin kan bagisi kampanyalarina destegini sürdürüyor. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, tüm çalisanlarimizla birlikte Kizilay’imiza destegimizi her zaman oldugu gibi sürdürüyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin Kizilay'a Destegi Sürüyor


Türk Kizilay’inin ‘Sensiz Olmaz’ sloganiyla yürüttügü ülke genelindeki kan bagisi kampanyasina Pamukkale Belediyesi çalisanlari kan bagisinda bulunarak destek verdi. Kizilay Kan Bagisi tiri, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasinda açildi. Belediye çalisanlari da gün içerisinde mesailerini aksatmadan gönüllülük esasiyla kan bagisinda bulundular. Pamukkale Belediye personeli, Belediye Baskani Avni Örki’nin Kizilay’a her zaman destek vermesinden dolayi mutlu olduklarini ederek, islerini aksatmadan gönüllü olarak kan bagisinda bulunmanin huzurunu yasadiklarini söylediler. Ayrica kan bagisinda bulunan çalisanlar, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye Kizilay’a verdigi destekten dolayi tesekkür ettiler.

"Kizilay destek vermekten mutluyuz"

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, kan bagisinin gerçekten önemli oldugunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak Türk Kizilay’ina destegimiz her zaman sürecektir. Belediye çalisanlarimiz kan bagisi tirinin YSE’deki ana hizmet binamizda olmasindan da oldukça memnun. Islerini aksatmadan gönüllülük esasina göre kolaylikla kan bagisinda bulunabiliyorlar. Çalisanlarimizin ilgisi oldukça güzel. Bazen belediyemize gelen vatandaslarimizdan da kan bagisinda bulunan oluyor. Kan bagisini gerçekten önemsemek gerekiyor. Sonuçta bir canin kurtulmasina destek olunuyor. Insanlik vazifelerimizden biri diye düsünüyorum. Hayat kurtarmaya yardimci oluyoruz. Bu düsüncelerle herkesi sagliklari elverdikçe kan bagisinda bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA