Kadin Çocugunun Yaninda Hirsizlik Yapti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Eyüpsultan’da bir kirtasiyenin önünden geçen 2 kadindan biri, tezgahtaki oyuncak bebegi sogukkanlilikla çalarak çocuguna verdi. Kadinin oyuncagi çalarak çocuguna verdigi anlar kameraya yansidi.

Kadin Çocugunun Yaninda Hirsizlik Yapti Açiklamasi O Anlar Kamerada


Olay, 16 Mayis Pazartesi günü saat 15.00 siralarinda Eyüpsultan Vardar Bulvari üzerinde bulunan bir kirtasiyede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaldirimda yürüyen 2 kadin kirtasiye önünden geçtigi esnada çocugunun israri üzerine üzerinde oyuncaklarin oldugu tezgaha dogru yaklasti. Is yeri sahibinin yogunlugunu firsat bilen kadin, sogukkanli bir sekilde tezgah üzerindeki oyuncak bebegi alarak çocuguna verdi.

KADININ HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Tezgahin önünden geçen 2 kadinin gerçeklestirdigi hirsizlik ani is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde 2 kadin yanlarindaki çocukla birlikte kirtasiyenin yakinindaki tezgahin üzerindeki oyuncak bebegi alarak çocuguna veriyor. 2 kadin daha sonra da hiçbir sey olmamis gibi oradan uzaklasiyor.

Artik buna sasirmadigini ifade eden Is yeri sahibi Mehmet Dinç “Burada hirsizlik olaylari çokça oluyor. Dükkanin içerisinde ve disarisinda da oluyor. Geçenlerde kadinin bir tanesi ben içeride okul çikisi yogunlugu nedeniyle mesgulken normalde kameradan göz atardim. O ara yogunluktan kameraya bakamadim. Kadin geliyor çocuguna bebegi veriyor, çok rahat bir biçimde yollarina devam ediyorlar. Biz artik bunlara sasirmiyoruz. Insanlarin rahatliklarina da alistik. Hirsizliklari bu sekilde rahat yapmalari da enteresan ama yapacak bir sey yok” dedi.

(Selim Bayraktar - Furkan Duman-IHA)
Kaynak: İHA