Demirtas Sakarya Mahallesi'ne Yeni Muhtarlik Binasi

Osmangazi Belediyesi, ilçenin modern ve planli gelisim bölgelerinden biri olan Demirtas Sakarya Mahallesi’ne yeni ve modern bir muhtarlik binasi kazandirmaya hazirlaniyor.

Demirtas Sakarya Mahallesi'ne Yeni Muhtarlik Binasi
Osmangazi Belediyesi, demokrasinin uç beyleri muhtarlarin çalisma sartlarini iyilestirmek, halka en iyi sekilde hizmet vermelerini saglamak için yürüttügü çalismalarini sürdürüyor. Bugüne kadar ilçedeki birçok mahalleye yeni ve modern ‘Tip’ muhtarlik binasi kazandiran Osmangazi Belediyesi, Demirtas Sakarya Mahallesi’ne de yepyeni bir muhtarlik binasi kazandirmak için çalisma baslatti. Imar planlarinin revize edilmesinin ardindan modern ve planli yapilasmasi ile Bursa’nin en hizli gelisen bölgesi olan Demirtas Sakarya Mahallesinde tek kat olarak insa edilen muhtarlik binasinin içerisinde muhtarlik odasi, mutfak ve tuvalet ile depo alani yer alacak. Kaba insaati tamamlanan muhtarlik binasinda tesisat çalismalari devam ediyor.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarin çalisma sartlarini iyilestirmek için bugüne kadar birçok muhtarlik binasini yenilediklerini belirterek, “Eski ve kullanilamaz durumdaki muhtarliklarin yerine de yenilerini insa ediyoruz. Vatandaslarimizin sorunlarini tespit edip bize iletirken, çözüm noktasinda da bizlere yardimci olan muhtarlarimiz, bizlerin en önemli çalisma arkadaslari. Dolayisiyla onlarin çalisma sartlarini iyilestirmek, bir anlamda vatandaslarimizin sorunlarinin yerinde ve hizli çözümü adina da son derece önemli. Göreve geldigimiz ilk günden itibaren bu konuda çok hassas davrandik ve hizmet binasi olmayan muhtarlarimizin tamamina hizmet binasi kazandirdik” dedi.

Baskan Dündar, Osmangazi’de baslattiklari modern ve kullanisli ‘Tip’ muhtarliklarin son halkasinin Demirtas Sakarya Mahalle Muhtarligi oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA